čtvrtek 10. září 2015

The Workout (TOP 10) Playlist


Nevím jak vy, ale já bez sluchátek v uších odmítám cvičit. Ve fitku může hrát sebelepší hudba, a přesto vždy zapínám svůj věčně ohraný playlist. Sluchátka jsou taková má ulita, do které se uzavřu, a nevnímám okolí. Písničky stahuju klasicky na internetu, jak asi většina z nás, a přes iTunes je nahrávám do iPodu (Shuffle), který jsem si pořídila loni na Vánoce. Je to šikovná, malá, lehoučka krabička, kterou stačí připnout na tričko a vůbec o ní nevíte. Byla jsem dlouho zvyklá nosit mobil v pouzdru na ruce, a to obzvlášť, když jsem chodívala běhat a chtěla si aplikací měřit i vzdálenost, ale ruka mě mnohdy bolela více než nohy (:-D). S nástupem iPhonu 6 už jsem byla vyloženě nucena pouzdro odložit. Biceps by mi asi narostl nemalý, ale radši polechtám v posilovně 6ky ze železa (:-D).

Každopádně, pokud chodíte cvičit několikrát do týdne a pokaždé nasazujete sluchátka a mačkáte na přehrávači play, je dost pravděpodobné, že už po týdnu většinu času mezi písničkami akorát s otráveným výrazem proklikáváte. Přitom chodíme cvičit, abychom si náladu zlepšili, no ne? Ráda bych vám dala návod, jak si jednoduše a bez námahy písničky neustále updatovat, ale bohužel musíte jen hledat, stahovat a playlisty obměňovat. Pro mě naprosto nenáviděná činnost! Jeden tip však pro vás mám. Vymeňte si playlist s kamarádkou! Já to udělala zrovna nedávno, a tak máme obě na chvíli klid a cvičení si zase užíváme!

//  My necessary gym equipment is definitely headphones. I always put it on my ears even though I know I hate the playlist. I download songs from the internet like most of you do and then I put them into my iPod (Shuffle). I bought a lila one right after last Christmas when I was gifted by iPhone 6. It's not possible to use the phone sport case on my arm anymore. The iPod is very small and easy to bring. I just put it on my shirt and I don't even know I have it. I'll rather build my bicep with the dumbbells (seems nicer to cuddle with :-D). 

When you're working out at least 5 times a week it's very hard to keep the songs updated and it might destroy your workouts. You're still pushing the play button to find some good song. Unfortunately without a success. It always pisses me off. I wish there'd be easy way how to make your playlist always updated. Then I wondered it would be perfect to just switch your playlist with your friend or a sparing partner. So I did it! Now we're both satisfied and feel like we both have new songs to listen!

Názvy jsou doplněny o odkazy na youtube.

A chtěla bych vám MOC poděkovat za reakce na poslední článek! Asi to bude znít jako dost otřepaná fráze, ale já to vážně nečekala! A už vůbec ne, že byste všichni reagovali pozitivně. Nebojte se obecně v životě vyjadřovat svůj názor. Na světě je dost slepě přikyvujících oveček. A já se budu snažit psát takový typ článků častěji :)

...

Máte nějaké tipy, odkud pravidelně stahovat, ať už nové nebo staré, ale za to opravdu chytlavé ("popovky") písničky?

SHARE:

8 komentářů

  1. Od doby,co jsem se dozvěděla od spotify, tak mám v mobilu jen jeden playlist, kdyby krachla wifi =) je to aplikace pro androidy (možná i iphone) a mám ji i na pc na windows 10. Jsou tam různé playlisty podle nálady ale i workout a je tam hodně možností - cardio, pump up .... takže si vždycky najdu podle toho, co zrovna cvičím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem taky jednu dobu hodně používala, ale lezly mi do toho pořád reklamy. Otec si z toho důvodu koupil tu placenou verzi, ale pak taky na něco nadával, tak jsem se o to víc nezajímala :-D

      Vymazat
  2. Takisto odkedy mám spotify, hudbu už len odtiaľ. Veľmi sa mi páčia tie ich playlisty, hlavne na šport :) Inak super playlist ! Milujem Ghost Town od A.Lamberta :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak tak čtu, asi ten Spotify začnu opět používat :-D :-) A děkuji moc!

      Vymazat
  3. Jee to jsem se zase nasmála, po ránu :D <3
    U nás v kardiozóně moc rádio z chodby slyšet není a kdybych měla šlapat stepper nebo kolo víc jak 10 minut bez hudby, tak bych musela za sebou na legpressu poslouchat ty namakaný frajery co hekají u zvedání půl tuny (a nebo taky ty malý rádoby frajery, co nezvednou ani půlku svý váhy a chodí se tam jenom vyfotit :D (dokonce jsem si minule musela na legpress sednout, protože jim nestačilo ani všechno závaží posbíraný z celýho gymu :DDDD )

    Miluju ten rytmus hudby, proto mi to vždycky baví mnohem víc. Když cvičím, tak mám u sebe většinou sparinga a to sluchátka nemám, ale když cvičím sama, tak joo, a úplně s Tebou souhlasím. :)

    Skvělý článek jako vždy ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, koči :-* Teď jsi pobavila ty mě :-D A se sparingem samozřejmě taky odhazuju sluchátka :-)

      Vymazat
  4. U nás v posilovně hraje rádio nebo nějaké otřepané popovky, prostě to, co člověk zná a milionkrát už slyšel, kolikrát ještě ve strašnější zremixované verzi. Osobně jsem zastánce spíš živé hudby a řekla bych, že itvrdších žánrů, ale u toho cvičení mi to nějak nevadí.. Na druhou stranu mě to nenutí si s tím prozpěvovat a můžu se plně věnovat tomu, čemu mám :)
    Ale jinak jsem si poslední dobou oblíbila Demi Lovato, má chytlavé písničky, rytmické, tak na ty by se Ti mohlo taky dobře cvičit ;) A vyměnit si playlist s kamarádkou? Dost dobrý nápad!

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig