sobota 5. září 2015

Coffee Talk

Krásné sobotní poledne!

Vítám vás u šálku dobré kávy. Dnes jsem se probudila s velice dobrou náladou. Venku svítilo slunce, což už se teď říct nedá, a ten pocit, že se můžu ještě probouzet sama od sebe bez pomoci budíku, byl k nezaplacení. Od pondělí už mi totiž také začně ranní vstávání, tak jako těm, kteří se už v pondělí vrátili do školních lavic. Nebo těm, co prázdniny ani nezaznamenali a budík byl jejich nejlepší nejhorší kamarád i předešlé dva měsíce. Každopádně tak či tak, povinnosti na sebe nenechávají čekat a září je měsícem velkých změn.

A co že mě to čeká? Tak v prvé řadě poslední rok ve škole. Příjde mi to jako včera, kdy jsem si vybírala, na jakou vysokou půjdu a najednou po mě chtějí téma na absolvenční práci, výběr praxe a kladou mi otázky jako: ,,Kam se chystáš po škole?" Až mě děsí, jak ten čas rychle utíká. To bych ale nebyla já, abych si povinností ještě nepřidala. Rozhodla jsem se, že se naplno začnu věnovat tomu, co mě baví a naplňuje nejvíce. Ano, určitě víte, o čem mluvím. Zdravá strava a cvičení se stalo nejen mým koníčkem, ale vášní, které se věnuji téměř 24/7. Ještě nevím, zda-li mě to v nejbližších letech uživí či zda-li to bude taková "bokovka", ale kdo nezkusí, neví. Takže odmítám si říkat kdyby... Jdu do toho celým svým srdcem. Chci být vlastním pánem, ale také chci svou působnost rozšířit co nejvíc, takže zřejmě od příštího týdne mě můžete oslovit jako výživového poradce i přes Online Fitness. Navíc na jejich facebookové stránce se budou opět objevovat mé příspěvky, takže pokud o ně nechcete přijít, určitě nezapomeňte dát stránce like (ZDE). Tak takto začíná mé září. Navíc nechci zanedbávat ani sebe, jelikož bych ráda byla vzorem pro všechny mé stávající i budoucí klienty. Budu tedy nadále navštěvovat 5-6x týdně fitcentrum, jídlo si svědomitě chystat a nadále se i v tomto oboru vzdělávat. Což mě přivádí k tomu, že mě můžete příští víkend potkat na semináři v Brně ve Fitness institutu, kde bude přednášet sám Petr Fořt o novinkách ve fitness výživě. Už se nemůžu dočkat, co nového se dozvím. Uvidím se tam s někým?

//  Hi, guys! I'm just sipping my coffee so let's talk a little. I woke up so blessed today. The sun was shining, unfortunately just for an hour, and I couldn't get enough of the feeling waking up without a horrible tone of my alarm clock. Well, cannot say that about upcoming Monday, but no more complaining. I know a lot of students went to school on 1. September and not speaking about the people who had no holidays at all. So lucky me! Anyway September is a month of a pretty big changes in my life so let's talk about this.

At first this year is going to be my last one at school. How crazy is that? It's like yesterday when I was choosing a university and now you want me to say what topic of a final exam I've supposed to write about, which practice I'll choose and hell, which job I really want to do in my life?! Honestly, don't know yet but I know what I want to be right know. Full time student and business woman at the same time. Because I deeply love making people happy. And speaking of that... Since Monday I work for Online Fitness too so don't forget to give a FB like (HERE) to don't miss my posts. Well, that's gonna be my September. Hope I'll make it all. School, work, working out, meal prepping and of course learning new stuffs e.x. the next weekend I'm going to Brno on a seminar about fitness news by Petr Fort. So excited about that!



SHARE:

5 komentářů

  1. Tak to úplně chápu, minulý týden jsem odstátnicovala a pořád nevím, jestli cítím úlevu nebo paniku :D hodně štěstí, jsi skvělá, věřím, že tě tahle profese uživí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kávu milujem aj ja ♥ dokážem sa pri nej totálne odreagovať :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! Teď jsem dva dny neměla a mamka mě poslala do obchodu, ať už si ji koupím, že je to se mnou k nevydržení :-D Normální závislost.

      Vymazat
    2. Taky se přidávám ke kafomilům ! :D

      Vymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig