středa 16. září 2015

Snapchat Lately


Follow me on snapchat: veronikaduzi


V posledních dnech mám toho až nad hlavu, ale stěžovat si vám nehodlám! Jistě toho máte taky dost. Když si vzpomenu, hodím ve volné chvíli nějakou tu fotku (či video) na Snapchat, a jak je vidno, je to v největší míře právě jídlo. Estetika teda nic moc, ale snad to zas taková ostuda není. V sobotu jsem také (poprvé!) navštívila Brno. Pod záštitou Fitness Institutu se zde konal seminář na téma Novinky ve fitness výživě. Hlavní slovo měl Petr Fořt. Na seminář jsem jela žlutým kočárem (Markétka mě nakazila :-D) spolu s bikinkou Verunkou. Seminář nebyl vůbec špatný, ikdyž jsme možná čekaly trošku víc, ale chystáme se v listopadu na konferenci, kde bude pan Fořt spolu s dalšími odborníky znovu hovořit. Snad se tam dozvíme odpovědi na otázky, které sám nakousl. Jakmile Fitness Institut zveřejní přihlášky, dám vám vědět, a třeba se tam s někým potkám(e).

Jinak bych vás ráda upozornila na výzvu #90daysAnnie, kterou jsem publikovala na instagramu. Kdo příspěvek prošvihl, určitě mrkněte (ZDE).

// I'm so busy right now, guys. But I'm still trying to post as much as I can. Doing my best, really. Anyway here are some recent snaps! As you can see it's mainly about food and there're few snaps from last Saturday. I visited Brno for the first time and I loved it! Need to come back as soon as possible. But the main reason why I went there was a seminar about news in fitness by Petr Fořt. It was pretty good but me and my friend Veronika were expecting a little bit more. We had so many questions... so that's why we're going to the conference on November, where we'll meet him again. 


SHARE:

4 komentáře

  1. Jéé krásne fotky ! :) Snapchat nemám, tak som rada, že som v "obraze" aj takto pomocou blogu :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní fotky! :) No jo, i když není času nazbyt, na Instagram a další aplikace si jej uděáme vždy :D (ach ta dnešní doba :D )

    OdpovědětVymazat
  3. Výzva je super :) Já už ale poctivě jedu od září, takže budu jen přikukovat :)

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig