čtvrtek 3. září 2015

NEW DESIGN


Už nějaký ten pátek jsem slibovala změny a jsem ráda, že vám konečně mohu ukázat, na čem jsem v poslední době pracovala. Nový design blogu je však jen začátek. Potřebovala jsem nový impulz, který by mi vrátil chuť k blogování, a jelikož věci nikdy nedělám napůl, rozhodla jsem se pro velkou změnu. Na blogu se budou objevovat kratší posty, ale za to častěji a hlavně se budu snažit přidávat ty nejkvalitnější fotografie, které dokážu odfotit. Roky sleduji zahraniční blogy, a tak jsem za tu dobu načerpala spoustu inspirace. Zaměření blogu se nijak nemění, avšak byla bych ráda, kdyby se zde objevovalo více lifestylových příspěvků a já se tak s vámi mohla dělit o radosti každodenního života. 


Pokud jste si pečlivě prohlédli hlavičku blogu, možná jste pod záložkou ABOUT ME zaznamenali změnu v mém (podstatně kratším) představení se, a pak je tady nově záložka SHOP/REFERENCES, kde, jak už název napovídá, naleznete reference mých klientek po ukončení spolupráce a výběr z výživových programů, které tímto nabízím (nabídka se již brzy rozroste). Od začátku září už se totiž oficiálně mohu nazývat p. Podnikatelkou. Udělám vše pro to, aby spokojených klientů jen přibývalo. Opravdu jsem se tzv. našla a svou práci nadevše miluju!
Není snad krásnější pocit než slova díků a chvály, že jste někomu pomohli. Nechci si hrát na žádného samaritána, ale při těch zpětných vazbách od klientů je někdy naprosto nemožné neuronit slzu. Mým cílem je pomoci co nejvíce z vás! Za poslední půlrok poradenství jsem zpozorovala, že snad 90% dívek a žen trpí nějakou psychickou poruchou. Nemusí se vždy jednat o něco závažného jako jsou poruchy příjmu potraviny (nejčastěji zaznamenávám záchvatovité přejídání), ale sáhněte si na srdce, která z vás se nepodceňuje, věří si a umí se za své úspěchy pochválit? ...odpověď znáte sami. Dodržovat stravu a pravidelný pohyb je oproti psychické vyrovnanosti naprostá banalita. To jsem ale trochu odbočila. Chtěla jsem vám jen zdůraznit, že jsem tady pro vás a můžete mě kdykoli kontaktovat!


Neméně podstatnou novinkou je i to, že se budu snažit články alespoň stručnou formou a (mými omezenými schopnostmi) překládat do angličtiny a navýšit tak i počet zahraničních čtenářů. 

...


Tak to je pro dnešek vše. Budu se na vás těšit již brzy u nového článku! A nezapomeňte mi dát vědět, jak se vám nový design líbí! :)

SHARE:

15 komentářů

  1. Krásny dizajn ! :) a tie kaše mňam ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. též jsem nedávno měnila dyzajn mám ráda tyto jednoduché a přehledné šablony =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Někdy jsou krásné, ale člověk se v tom uspořádání nevyzná.

      Vymazat
  3. opravdu vymazlený design, moc se mi líbí, vyhrála sis s tím :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem se vlastně chtěla zeptat, jaké zahraniční blogy sleduješ? Já sleduju spíš jen vlogy na youtube a instagram a chtěla bych nějakou novou inspiraci :) Díky!
    www.starts-right-now.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nejradši mám Janni Delér a vlastně celý tým, ke kterému patří vč. Alexandry Bring. Pak třeba Nette Nestea, Lene Orvik, Caroline Berg Eriksen, Kenzas, Eirín Kristiansen, Sendi Skopljak, Linn Lowes a další. Je jich docela hromada :-D ale většinou to jsou "profláknutá" jména :-) O těch nejlepších je prostě nejvíc slyšet.

      Vymazat
    2. Super, díky moc za tip! Znám z nich jen Janni, takže budu mít novou inspiraci :)

      Vymazat
  5. krásne fotky :) a dizajn je super!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig