středa 30. září 2015

New Business Cards


V posledních dnech má nálada (narozdíl od těchto vizitek) není zrovna růžová. Říkám si, že jsem si předminulý týden asi všechnu radost vybrala a teď holt musím chvíli trpět. Nemůžu zaboha přijít na to, proč se tak cítím. Jídlo mě nebaví, cvičení mě nebaví, škola mě nebaví, snad jen práce mi dělá radost. Taky se vám to někdy stává? Ani Colombo by nezjistil příčinu (:-D). Každopádně za tuto práci jsem moc ráda, jelikož ta mi přináší radost permanentně. A alespoň nemusím řešit sebe a mohu se plně věnovat svým klientům. No a jelikož je součástí podnikání i správná sebeprezentace, dotáhla jsem konečně do "finiše" své vizitky. Od teď už se nemusím stydět tahat z peněženky papírky a na koleni na ně psát své číslo. Návrh jsem si dělala sama, ale o grafické překreslení a další zpracování se postarala šikovná Annie. Takže pokud budete někdy řešit něco okolo designu či grafiky, mohu ji jedině doporučit. Je to šikovná, velice talentovaná slečna a já jsem nesmírně ráda, že mám kolem sebe zrovna takové lidi! Ještě jednou děkuji, Anetko. 


SHARE:

8 komentářů

  1. Jéé tie kartičky sú krásne :) ja mávam takisto niekedy takúto zlú náladu a neviem prečo to je. Asi nemôžeme mať len tú dobrú náladu :D :) treba to nejako prežiť a ona sa za chvíľku vráti, neboj ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :* A máš pravdu...akorát ji mám už týden, tak stále čekám a nic :-D

      Vymazat
  2. Taková období bohužel někdy bývají, neboj, zase přejde :) A vizitky nádherné!! Hned bych si ji vystavila v peněžence :P

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný! Taky jsem si nechávala dělat vizitky nedávno a jsem z nich nadšená :)

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig