úterý 8. července 2014

How I became a gym freak

Konečně jsem si vytvořila ve cvičení určitou rutinu. Pro mě, jakožto typického melancholika, je to víc než potřebné. Jakmile mám ve výběru svých aktivit volnou ruku, nedopadá to moc dobře. Respektive výsledky se ne a ne dostavit. Před pár týdny jsem si řekla dost! Je na čase to změnit a hledat pochopení nad insta fotkami s popisky "gym freak"apod. Nikdy jsem činkám neholdovala a skoro 2 roky chodila do fitcentra bez toho, že bych vyzkoušela víc jak 5 strojů (a to všechny na nohy). Stále jsem byla přesvědčená, že tohle není nic pro mě. 

Nedávno jsem si však začala pohrávat s myšlenkou, že by nebylo na škodu sehnat si osobního trenéra a začít pořádně makat. Těch prvotních impulzů, které mě vyhecovaly, bylo hned několik a navíc jsem měla štěstí na dobře placenou brigádu, díky které jsem si tenhle "luxus" mohla dovolit. Neptejte se mě, co budu dělat, až dojde cash, protože už teď se v noci budím hrůzou :-D 

Na TRX jsem chodila i nechodila. Kolikrát jsem dala přednost něčemu jinému (rozuměj zábavě) než popruhům. Teď jsem v tom našla takové zalíbení, že se na pondělky neuvěřitelně těším - ikdyž pravda, že v úterý na tréninku dost fňukám (promiň, Jirko :-D).

K tréninkům s osobním trenérem se zatím moc vyjadřovat nechci. Snad jen - jsem nadšená a nemohla jsem si vybrat lépe! Odhodlání, neuvěřitelná podpora a jako bonus i zábava. Ten široký trapný úsměv, s kterým odcházím po každém tréninku, už je jen bonus. A ten protein taky samozřejmě! Mňam :-D

Nové rukavičky pro aktivní cyklistku. Větší využití však našly nečekaně v posilovně.
Etape Sportisimo

Možná se divíte, že se v rozvrhu objevuje Power plate, ale věřte, že když máte tu správnou trenérku (Zdravím Míšu :*), těžko byste na sobě hledali jediné suché místečko. Je to rychlé, a přesto efektivní. Jen se to musí umět. V pátky vždy na večerní hodiny plánuji ještě běh, ale zatím jsem byla pokaždé po celém týdnu natolik zničená, že jsem zvolila raději odpočinek. Ono přecejen ze skoro nic nedělání najet na 5-6 tréninků týdně, zas taková sranda není.

Kardio - Z otce se stal vášnivý cyklista, takže běh teď z velké části nahrazuje kolo. Buď si vyjedeme jen tak po okolí a najedem něco kolem 30 km nebo se vydám(e) na hory za rodinkou, což výjde na krásných 60 km.


No a potože se ze mě stává vášnivá turistka (Opět zdravím Míšu :-D), minulou středu jsme se místo odpočinku vydaly společně na Lysou (mimochodem v tom nejhorším počasí, ale o to větší zážitek to byl) a ten výšlap člověka docela slušně odrovná. Obzvlášť, když si poslední kilásek k autu zaběhnete, a to s těžkým batohem jako kráva :-D. No druhý den jsem celkem slušně cítěla jak zadek, tak i nohy, ale ten pocit! A pak, že cvičení nemůže být zábava :) 

Tak to je asi tak vše k mé 3 týdenní rutině, které teď dávám na 10 dní sbohem. Čeká mě totiž krásná dovolená v Itálii. Plánuju běhat po pláži, popř. si odjedu nějaké mnou vytvořené kruháče, ale nijak to přehánět nebudu. Ono přecejen ve 40 stupních se cvičí o něco hůř. O nedostatek pohybu se ale určitě nebojím. V moři budu opravdu jako ryba ve vodě a večerní procházky po pláži či městě budou jistě na denním rozvrhu se zmrzkou nebo skleničkou vínka v ruce samozřejmě! 

Po návratu si chci zajít na inBody, abych měla o výsledcích přehled, a zatímco teď jsem stíhala v týdnu tréninky jen 2, určitě najedu na 3.

 Po mém příjezdu vás jistě zahrnu spoustou fotek z dovolené. Navíc plánuji i video, jelikož na to předešlé jsem obdržela pozitivní ohlasy, a tak by bylo škoda v natáčení nepokračovat. Během týdne se tu asi ještě objeví 1-2 články, ale už teď vám přeji

...ty nejkrásnější a nejoriginálnější prázdniny!!!

SHARE:

9 komentářů

  1. Preju krasnou dovcu a uz ted se tesim na fotky !!! (I kdyz budu desne zavidet :D) xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Ukážu je až po příjezdu, takže si budu závidět taky :-D

      Vymazat
  2. jojo, znam to, jak nemam nejakou rutinu, tak obcas lenivim :)
    Preju krasnou dovolenou!

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tvor lenivý :)) nyní po zkouškách relaxuji a vychutnávám si zasloužený odpočinek, za chvíli mě totiž čeká další prácě na Bakalářské práci..těším se na fotky =)
    Lucka
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Juu to si užij :)
    A jsem ráda, že tréninky s trenérem baví :) mě taky, ale hrozně mi to shodilo sebevědomí :D

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tak, jak nemám pořádnou rutinu lenivím a co teprve když z ní vypadnu, to se pak velmi těžko vrací zpět. :(
    Pořádně si užij dovču! :)

    OdpovědětVymazat
  6. užij si dovolenou, a hlavně nezapomínej fotit :) :D
    fitmaddie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. vítej mezi činkami :D A užij si dovolenou, samo že nejlépe aktivně!

    OdpovědětVymazat
  8. Itálii si pořádně užij♥ taky ji máme s přítelem letos v plánu (více ale chodící a poznávací:) ) A jinak docela jedeš holka!! 5-6x workout je dost! Já teď o prázndinách cvičím méně než když mám školu, ale minimálně 3x týdne mi to vyjde vždy, jinak bych byla i dost nervozní, že nic nedělám:D A kolo uplně hrozně moc nesnáším, jelikož můj taťka jezdí závodně, takže mi to trochu zhnusil:D ale s přítelem jsme už 65 km tenhle rok taky ujeli a zvládla jsem to, i když jsem skoro umřela:D

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig