pondělí 21. července 2014

Italy I. Lido Adriano


Uteklo to jako voda a jsem zpátky. Co vám budu povídat, nejradši bych tam zůstala! Byl to hotový ráj na zemi. Ani se mi nechce uvěřit, kolik zážitků a kil :-D jsem si za těch pár dní přivezla. A protože jsem vám před odjezdem slíbila hromadu fotek, tak jsem se ihned pustila do jejich upravování a první z nich už vám ukážu. Rozhodla jsem se je rozdělit do více příspěvků, tak snad vám už po čase nepolezou na nervy :-D Ale kdo rád cestuje, jistě to ocení i jako tip na dovolenou. V průběhu pobytu jsem se snažila přispívat něco málo i na instagram, ale nebyl moc čas, a to ani fotit, ani vysedávat na wifi, což je ale pro mě jasný důkaz toho, že jsem se ani chvilku nenudila. Videa jsem točila především na mobil, tak se je pokusím zpracovat v nějaký sestřih, ale to si asi ještě počkáte. Tak dost řečí a jde se na to! Dnešní díl věnuji přímo místu, kam jsem jela, tedy městěčku Lido Adriano.
Příjezd byl v ranních hodinách, a jelikož jsme na místo dorazili dřív než bylo v plánu, měli jsme dvě hodiny na prozkoumání okolí. Hned jsem si to namířila na pláž a začala vstřebávat fakt, že to není sen, ale opravdu realita. Byla jsem už na spoustě míst, ale tohle mě něčím dostalo - a do teď nedokážu říct konkrétně čím.

Po ubytování jsme vyrazily na pláž, ale počasí začalo zlobit a z hrůzných mračen se nakonec vyklubala taková bouřka, jakou jsem snad nikdy nezažila. Třešničkou na dortě byl vytopený pokoj a seknutí se (ikdyž jen na pár desítek vteřin) ve výtahu taky nebylo moc příjemné. Začala už jsem skepticky přemýšlet nad tím, jestli vážně nejsem magnet na smůlu. No nakonec z toho byl alespoň zážitek, na který jen tak nezapomenu a druhý den už jsme se s kamarádkou všemu jen upřímně smály. 


Druhý den bylo díky noční bouřce poměrně chladno, a tak jsme si alespoň prošly celé městečko a Evča (která zde dělá delgátku a poblíž žije i její rodina) mi popisovala, jak to zde chodí a na co všechno se mohu těšit. A že toho bylo! Procházku jsme nakonec zakončily skvělou večeří!


...

Více fotek již brzy :)

SHARE:

4 komentáře

  1. To vypadá krásně, těším se na více fotek.

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky:)) těším se na další fotky a pokračování:))

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky!:-) Já bych se tak strašně moc chtěla jed podívat do Itálie. Učím se italsky, tak doufám, že mě Itálie nezklame.

    OdpovědětVymazat
  4. Verunko, užívej si dál, vypadáš moc spokojeně! Dovču závidím :)

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig