neděle 16. března 2014

Smoothie maker

Prvně se chci moc omluvit těm, co dnes čekaly další díl Food diary. Zřejmě ho přidám až zítra, ale abych si to u vás trošku vyžehlila, mám jeden článek v záloze, a tak alespoň o update blogu nepříjdete.

Léto se nám pomaloučku, ale jistě blíží a s ním i mé chutě na smoothies. Přála bych si vypít alespoň jednou denně vitamíny nabitý koktejl. Oblíbila jsem si především kombinace ovoce se zeleninou, ALE... chtělo by to nějaký malý šikovný mixér, z jehož nádoby bych mohla smoothie hned i vypít. Do teď používám týčový mixér, ale není to ono (příprava je na můj vkus stále příliš zdlouhavá). Chci ingredience jednoduše naházet do nádoby, zapnout, vypít, nádobu opláchnout a toť vše. 


Proto vás žádám o radu. Máte některá tuto šikovnou věcičku doma?
Mým představám zatím nejvíce odpovídá tento mixér (odkaz zde):

Oceňuji výběr v barvách. Určitě bych sáhla po fialovém.
Jeho design mě baví, výkon je dostačující, z nádoby lze hned pít a jako bonus, svou cenou lahodí i mé chudé peněžence.

Zdroj: http://delicious-blog-lucie.blogspot.cz

Úžasné smoothies připravuje blogerka Lucka! Už jsem podle ní zkoušela nejrůznější kombinace a vždy jsem si nesmírně pochutnala.






...

Připravujete si taky doma smoothies? A dáváte přednost klasice nebo experimentujete i se zeleninou a jinými přísadami?

SHARE:

12 komentářů

  1. Já si smoothie vůbec popravdě nedělám, ale určitě bych chtěla! Pomocí tyčového mixéru to je taky podle mě zdlouhavé:/ ALe tenhle barevný mixér vypadá fakt skvěle:)) asi o něm taky budu uvažovat:))) vypadá dost dobře:)) A ta cena je fakt super:)) Tak snad nebude lehce rozbitný:D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám smoothie moc ráda, jenže vydá energeticky za jednu pořádnou svačinu a přitom je hned pryč jak je tekutý :D ale v létě přijde určitě vhod :)) ale vhodný přístroj ti asi neporadím :/ :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako na snídani ho třeba vůbec nemůžu, protože do hodiny jsem hladová jak pes :-D Tělu to ušetří hodně trávení. Ale jak říkáš, v létě příjde určitě vhod :-)

      Vymazat
  3. Já si dělám čas od času banánové smoothie ( když mi černají banány), někdy přidám mango nebo kiwi, skořici, mléko, a posypu goji, chia nebo slunečnicí :) Bohužel u tyčového mixéru taky mrčím, než to namontuji, pak to nejde oddělat :P Toto bych brala hned ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já už si nemůžu představit ráno bez mé smoothie bowl:) A mám Kenwood BL 460,velká spokojenost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Kenwood člověk nikdy nešlápne vedle, ale klasický mixér máme, tak bych ráda vyloženě vzhledově na smoothie :-(

      Vymazat
  5. ňomňom, smoothie jsem ještě nějak nepřišla na kloub! asi jsem lenoch mixovat, pomocníček by se hodil

    OdpovědětVymazat
  6. Mám radši ovocné. Ty se zeleninou sice osvěží, ale dvakrát mi nechutnají. Nicméně vypadají za každých okolností naprosto nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bohužel máme dost na prd mixér :D Ale vypadá to krásně všechno :)

    OdpovědětVymazat
  8. občas si je dělám, ale mám taky tyčák :)Na tenhle smoothie maker jsem už koukala a taky bych volila fialovou. Myslím si, že je to opravdu šikovná věcička, když se to dělá často, zvláště až bude léto :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jednu dobu jsem si ted casto delala smoothie bowl na snidane....ale bohuzel taky jen tyc.mixerem a prala bych si tak primo mixer na smoothie ,ale bohuzel neni na neho uz misto v kuchyni :-( a presne ,jak pises od Lucky me taky nezklamaly recepty vzdy si moc pochutnam :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Zatím si ovocné šťávy připravuji v klasickém mixéru, ale o koupi smoothie makeru určitě uvažuji :)
    http://chilli-chocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig