pondělí 1. února 2016

Let's love yourself #krasnabezvycitek


Jak jsem slíbila, tak taky činím. Otevřít se vám a být zcela upřímná bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem mohla udělat. Dostalo se mi neuvěřitelné podpory ze všech stran a za to vám moc děkuji! Teď s odstupem času ani nevím, čeho jsem se tak bála. Vždyť ten, kdo vás odsoudí a nestojí za vámi, do vašeho života vlastně vůbec nepatří. Ba naopak je radno se takových lidí zbavit. Takže ještě jednou vám moc děkuji!

Ale ráda bych, aby tohle celé nebylo (jen) o mě. Jak jsem se i z vašich reakcí dozvěděla, takových jako já je na světě více. Denně se podceňujeme, nechválíme se za své úspěchy a ve všem hledáme jen negativa. Přitom na tom světě je toho negativního už tak mnoho, tak proč přilévat olej do ohně? V předchozím článku jsem se zmínila o člověku, který mi dal podnět k tomu s mým problémem bojovat, a dnes bych vám ráda prozradila, že tu osobu moc dobře znáte. Je to Verunka - ten nejpozitivnější člověk, kterého znám. Zpočátku jsem ji záviděla a říkala si, jak může být ráda za to, že je v životě tak šťastná, ale postupem času mi došlo, že to je jen a jen její zásluha. Jejího pozitivního přístupu. Tak šťastný a optimistický může být úplně každý z nás. A protože je Verunka opravdu srdečná a svou lásku ráda šíří dál, nabídla pomocnou ruku ne jen mě, ale i vám. Usoudily jsme, že najít svou sebelásku by měl každý, a proto budeme bojovat společně!

A protože už se ne jednou ukázalo, jak velkou sílu mají sociální sítě, vytvořily jsme hashtag #krasnabezvycitek, pod kterým budeme s Verunkou pravidelně přispívat motivujícími fotkami, a co víc, můžete se tak zapojit i vy! Sdílejte i vaše úspěchy a pokroky! Jsme v tom všichni společně. Udělejte tento rok 2016 rokem výjimečným - rokem, kdy se začnete mít rády a změníte vše, s čím nejste nyní spokojené.

Jednou týdně Veru nebo já (čili každá obtýden) napíše článek ze série "Jak se začít mít ráda." U mě na blogu to bude spíše o nalézání příčin problému, o mých zkušenostech, pokrocích, apod., zatímco Veru vám (i mně) bude radit, jak s tím problémem bojovat aneb jak řešit nepříznivé situace v životě. Berte to prosím s nadhledem. Nikdo nezná přesný postup, jak dané problémy vyřešit, ale vždy nějaká cesta existuje a je dobré ji zkusit. Já neříkám, že od teď za x dní budu hýřit sebevědomím, ale budu se snažit! A to byste měli i vy. Pevně věřím, že vzájemná podpora mě i vás dovede k cíli mnohem rychleji! 

Buďte krásné bez výčitek!

...

Kdo jde do toho s námi?

SHARE:

17 komentářů

  1. Skoro jsem si to myslela, že byla to byla Verča, o kom byla řeč v minulém článku :D sice ji neznám ani z půlky tak dobře jako ty, ale těch párkrát, co jsme se potkaly mi jen potvrdilo, že je to fakt největší lidský sluníčko, co znám :D no moc se těším na vaše příspěvky holky! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, září na míle daleko! :-D No a my se těšíme na tvé fotečky :* ...doufáme, že se zapojíš!

      Vymazat
    2. Ale holky nechtějte abych se červenala :)... a vlastně už se stalo a zčervenaly mi z toho vlasy :D :D

      Vymazat
  2. Kočko, určitě jdu do toho! Hashtag budu přidávat :* Hodně štěstí! Lucka Jeníčková

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že je to jedno z nejdůležitějších poslání! Mít se ráda bez výčitek. Jde to těžko. O to víc to bude práce a požitek, když se to podaří :) Fandím projektu :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásné rozhodnutí a obdivuju tě, za ten minulý článek, za odvahu to napsat a pustit do světa. Držím pěsti a těším se na články. No a hashtag bych vlastně mohla přidávat taky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi sa teším na články a hashtagy budem určite sledovať ! :) V tomto mám dosť problém aj ja, keďže stále mi na sebe niečo vadí, necítim sa na 100% dobre vo svojej koži atď. Dúfam, že sa nám to podarí ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem s vámi. Zrovna dnes ráno jsem zase uvnitř sebe cítila, že začínám svítit. Pomohl mi k tomu čerstvě napadaný sníh a ještě spící horská vesnička, zatímco já už štrádovala užívat si dne.
    Snad to vydrží. Posledních pár týdnů ne li měsíců mi to vnitřní záření, láska k sobě chybí...
    My to dokážeme! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádherný a super v celé své jednoduchosti :) přeji mnoho štěstí a úspěchů. Já do toho jdu tenhle rok taky !!

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig