pátek 11. března 2016

New trainers (Nike) + Tip how to earn some money!


Od té doby, co využívám převážně nakupování přes internet, tak šetřím čas, ale i peníze. Pravda, dokáže to být i dost nebezpečné, protože se to může stát vaší nejoblíbenější prokrastinační činností, ale je to prostě synonymum pro pohodlí. Máte čas na rozmyšlenou a nekouká vám přes rameno sekuriťák s tím, že u toho regálu stojíte už nějak podezřele dlouho (věřím, že nejsem jediný nerozhodný člověk na světě). Ve spojitosti s tím, jak moc už jsem na e-shopech utratila, jsem se začala zajímat více o to, jak ušetřit. Prvním krokem byly slevové kódy. Nikdy neodkliknu objednávku bez toho, že bych si je nevyhledala. V 90% případů vždy nějaký objevím - ať už třeba 10% za registraci nebo zdarma poštovné, apod. Ale pak jsem náhodou narazila na skvělou stránku, díky které můžu peníze i vydělávat! A jelikož tuhle službu využívám už půl roku, říkala jsem si, že by nebylo na škodu se o ni podělit kromě přátel i s vámi čtenáři. Myslím, že stejně jako já to ocení zejména studenti aneb každá koruna dobrá.


Tím kouzelným nástrojem je portál PlnaPenezenka.cz. Princip vydělávání je zcela jednoduchý a i přesto, že se o něm dočtete přímo na stránkách, popíšu vám ho v článku, a to na konkrétním příkladu. Včera jsem si totiž ze Sporty.cz koupila tyhle krásky na běhání.

Portál PlnaPenezenka.cz má pod sebou desítky a desítky obchodů s nejrůznějším sortimentem. Naleznete tam mimo Sporty.cz také e-shopy jako je Tchibo, Baťa, Answear, Orsay, Footshop, Parfums.cz, Damejidlo, ale také zahraniční obchody jako je můj oblíbený AsosAliexpress a mnoho dalších. Jak tedy nákupem vydělat? Stačí se na Plnapenezenka.cz zaregistrovat, kde si tímto vytvoříte účet, a pak už jen nakupujete. Každý obchod má nastavené procentuálně odměny. Většinou se to pohybuje od 2 až do 15%. Což u objednávky v řádech třeba tisíců hodí nemalou částku. Fajn, přihlášení jste, teď kliknete jen na obchod, kde jste si zboží vybrali, a ono vás to do něj přesměruje. Nic vlastně na monitoru nepoznáte, jste zpět v obchodě. Klasicky odkliknete objednávku, zaplatíte, ale tímto proklikem navíc jste si na svůj účet připsali daná procenta za nákup. Já platila za tyhle botičky 2084 Kč. Sporty.cz má odměny nastavené na 3 %, takže jsem si vydělala 63 Kč. Takto se vám odměny na účtu přičítají a vy si ty peníze kdykoli můžete nechat poslat na vlastní účet. Odměny jsou vypláceny už od 1 kč! Pouze pokud si chce člověk nechat vyplatit některý z bonusů (vstupní bonus 50 kč nebo za kamaráda 200 Kč viz. níže), musí nejdříve nasbírat 100 Kč. Pokud by vám byl postup přece jen nejasný, doporučuji zhlédnout tohle video.
Jestli si chcete vydělat víc, pošlete pozvánku svým přátelům a za každého přítele, který přes Plnapenezenka.cz alespoň jednou nakoupí, se vám přičte odměna 200 Kč. Takto můžete získat až 2000 Kč, a to na ulici jen tak nenajdete!

Tak a teď si spočítejte, kolik už jste přes e-shopy utratili, a kolik jste mohli ušetřit... No já jsem ráda, že jsem na tuhle službu před měsíci narazila! O takových Vánocích se mi to dost vyplatilo.

Pokud bych měla vypíchnout nějaké mouchy, které ale podle mě nemají téměř žádnou váhu, pak je to čekací doba na uznání odměny. Každý e-shop tu odměnu musí uznat, aby vám byla přičtena na účet, a na to mají až 60 dní. Ale z vlastní zkušenosti mohu říct, že ji většinou do 2 týdnů potvrdí. A druhá moucha, na které ale portál už pracuje, je to, že na tuhle službu prostě člověk při nákupu zapomene. Mi se to ne jednou stalo. Proto je dobré si stáhnout do prohlížeče lištičku (pokud máte Chrom a ne Safari jako já applista - diskriminace :D), která vám bude portál u nákupu připomínat.
A teď už k těm mým kráskám! Na stránku Sporty.cz jsem narazila právě díky Plnapenezenka.cz a jsem za to nesmírně ráda, protože jsem tam objevila Nike Free 4.0 Flyknit, které jsem si vždy přála. Ta cena se ale vždy pohybovala okolo 3500 Kč, a to já za boty prostě nedám. Proto jsem opravdu jásala, když jsem je tam našla ve slevě a ještě k tomu poslední kus v mé velikosti. Z minulého článku víte, že jsem měla zálusk na (v pořadí už třetí) Nike Juvenate (tentokrát v černé barvě.) Tyhle růžovky mě ale prostě dostaly. Navíc žádné růžové nemám, což je poněkud divné, protože když příjde na fitness oblečení a doplňky, tak tahle barva u mě jednoznačně vítězí. Ještě bych ráda dodala, že jsem je ve čtvrtek dopoledne objednala a dnes ráno se už s nimi mazlila (:-D). Opravdu expresní vyřízení objednávky.

A protože jsou Flyknit běžecká obuv, prozradím vám, že začínám opět s běháním. Nedalo mi to a hned jak přišly, vyzkoušela jsem je a musím říct, že jsou úžasné! Poskytují opravdu dostatečnou podporu (v porovnání s Juvenate mají lepší podporu klenby), jsou prodyšné a zajišťují maximální stabilitu. Prodejce sliboval, že budu mít pocit, jakobych běhala bosky a už teď to mohu potvrdit! 

...

Znáte portál Plnapenezenka.cz? A jaké jsou vaše tipy na to, jak ušetřit nebo vydělávat nakupováním?


SHARE:

16 komentářů

  1. Ty jsou tak nádherný!! V těch se bude běhat samo! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty boty jsou naprosto úchvatný! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Botičky jsou krásný!!

    Já ráda používám plnou peněženku, už se mi taky vrátilo dost peněz ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Přesně, jen se občas naštvu, když na ni zapomenu :D Jak naschvál u těch největších nákupů.

      Vymazat
  4. Přímo na tyhle botky jsem koukala v A3, jsou nádherné♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ty boty jsou fakt krásný. :) A díky za super radu, jak ušetřit, doteď jsem o tomhle nikde neslyšela. :)

    Welcome to Wonderland

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Tak to jsem ráda, že jsem pomohla. Od teď můžeš při nákupech šetřit :)

      Vymazat
  6. Ty jsou tak krásný :) !

    Míša - runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Boty jsou super :) Já většinou pro boty chodím do A3 sportu, protože právě dávat za ty které chci plnou cenu, se mi taky nechce :D

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig