neděle 31. ledna 2016

Zdravestravovani.cz - Fotoreport Part III.


Tento týden jsem odebírala od Zdravé stravování krabičky z programu Protein+. Musím říct, že z programů, co jsem zatím vyzkoušela, mi seděl nejvíce. Asi jsem obecně zvyklá na vyšší příjem bílkovin, takže jsem byla příjemně zasycená a neměla chuť se případně dojídat. Což se mi občas u programu Fit+ stávalo. A tady už je výběr pěti jídel od pondělí do pátku. Příští týden budu odebírat program Bez masa, tak na ten jsem opravdu zvědavá. Zdravé stravování totiž často používá Šmakouna, kterého zbožňuji. 

Oběd - Těstovinový salát s kuřecím masem
VečeřeKvětákovo-fazolové curry s kuřecími nudličkami a bulgurem
Dopolední svačina - Mozzarella s rajčaty
Oběd - Pikantní karibské kuře s ananasem a červenou rýží
Svačina - Tortillové chipsy s pomazánkou z červeného zelí
A když už jsem u toho pondělí, hezky to vyšlo, že je i 1. února. Plánujete tedy najet na poctivý režim v jídle i cvičení? Léto je za dveřmi... Já mám tyhle malé začátky ráda. Vždy je co zlepšovat. Já si na únor naplánovala pestřejší aktivity a chystám se po několika letech vyzkoušet spinning, a pak také Gune-ex. Jedná se o pružné lodní lano a sprint systém v jednom. Můj kamarád (z výživového kurzu) pořádá skupinové lekce, a tak by bylo škoda toho nevyužít. Jen se bojím, že po 5 minutách mi vypadnou plíce z hrudníku... #hatecardio No a do třetice chci začít chodit pravidelně jednou týdně na kruhové tréninky. Tak držte palce, ať z toho nevycouvám. Sport je pro mě zábava, odreagování a musí mě bavit!

...

A jaký je váš oblíbený sport (skupinová lekce), který byste mi doporučili?

P.S. Moc moc moc vám děkuji za reakce na poslední článek / příspěvek an IG. 
SHARE:

6 komentářů

  1. Já jsem kdysi dávno chodila na H.E.A.T. a teď jsem zase začala. Líbí se mi, že buď jedeš podle trenéra (ať už se jedná o klasickou nebo spalovací) lekci nebo jedeš podle sebe ;) Odcházím vždycky totálně vyčerpaná, ale spokojená ;) A chci vyzkoušet i třeba trampolínky, ale uvidíme ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten chodila má svagrová, tak bych ho také chtěla zkusit. Trampolínky mě ale nenadchly.

      Vymazat
  2. No to vypadá krásně!:) Já bych nejradši brala program protein-plus-bez-masa :D
    (a je jasný, jaký sport bych ti nejradši doporučila! :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, zkusím to navrhnout :D A určitě máš na mysli běhání, které tak obě milujeme! :D:D:D

      Vymazat
  3. Skvelý článok a tie jedlá vyzerajú veľmi dobre :) chcela by som sa opýtať, oni ti posielajú už hotové jedlá, ktoré si potom ti zohreješ a zješ alebo sú to len tipy na jedlá a uvaríš si ich ? :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. To jsou hotová jídla - zavakuovaná, které si ohřívám. Každý podvečer mi vždy dovezou jídlo na druhý den, takže jsou čerstvá.

      Vymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig