čtvrtek 5. dubna 2018

MARCH DIARY 2018 | Food and more food | Spring Shopping Fever


Měsíc březen se moc nepovedl. Ale člověk nemůže očekávat neustále sluníčkové období. Důležité je, že teď, začátkem dubna, se vše obrací k lepšímu a já si zase (pro vás napsáno s trochou cenzury) říkám: "Prostě někdy musí být hůř, aby bylo zase lépe."
Březen se bohužel nenesl v duchu cestování, jelikož výlet do Londýna jsme s Veru odpískaly kvůli počasí (chumelilo jako blázen a v Londýně doslova stála doprava). Ale i přesto se mi v telefonu nastřádalo poměrně dost fotek, zejména teda jídla, tak vám mám co ukázat.


Červená nyní vede v mém šatníku a zdá se, že i na talíři.


Znáte Pilaten masku na černé tečky? Já vyzkoušela bílou, a zatímco černá mě nijak nezaujala, bílá je naprosto úžasná! Nejen, že opravdu splní očekávání, ale hlavně mám po ní neskutečně jemnou pleť. Objednávala jsem na Aliexpress za pár dolarů.


Cvičím sama, ale občas i s přáteli. Od dubna mám Multisport kartu, tak chci vyzkoušet více fitek, skupinovek i wellness míst, tak pokud budete mít tipy (pouze v Praze), tak budu určitě ráda, když mi je napíšete do komentářů.


Každé pondělí a středu - funkční tréninky ve Studiu Lapé.


A jelikož mám ty nejlepší klientky, občas dostanu za to mučení i nějakou pozornost, jako třeba tyto vynikající chlebíčky z bistra Sisters.


Nebo dobroty od Emca.


Na začátku měsíce jsem byla opět v Ostravě. Ani mě se nevyhlo daňové přiznání. Ale jinak, jak můžete vidět níže, jsem se celé tři dny spíše cpala. Vlastně moje typická návštěva u rodičů.


Ten zdravý životní styl člověk musí občas něčím vyvážit. Pro co máte slabost? Já rozhodně pro krupicovou kaši s máslem, cukrem a grankem.


Musím říct, že poslední měsíce dost ujíždím na japonské a vietnamské kuchyni. Největší závislostí je pro mě sushi a Pho Bo. Na jedno nebo druhé většinou zajdu s mojí Verunkou W.


Na snídaně jsem si v Ostravě oblíbila Ollies bistro a vydala jsem se tam o víkendu hned dvakrát. Jednou vyhrály vejce benedict, které pasuji zatím na ta nejlepší, a podruhé na waffle s javorvým sirupem, čokoládou a jahodami.


Ale zpátky do Prahy, a to hned do IF Café, kde mají pro změnu ten nejlepší avokádový toast, jaký jsem kdy jedla! 


S naší holčičí partou jsme si zašly jeden večer na jídlo do Gourmet Pauzy. Byla jsem tam už potřetí, a opět gurmánský zážitek, jak už název napovídá.


Hříbkové rizoto


Jedna ovesná z práce.


A pár jarních radostí na závěr.

Kabelka Polo Ralph Lauren (Fashion Outlet Aréna)
Loafers Mohito
Pletený svetr Stradivarius
Řasenka Rebel Eyes GOSH...už asi dvacáté balení
Bronzující pudr NYX

...

Už teď vám mohu prozradit, že další článek bude velice brzy!


SHARE:

2 komentáře

  1. Mňam to všetko jedlo!! Ja si teraz dosť často zvyknem na raňajky variť ryžovú krupicu a chutí mi ešte viac ako tá klasická. Tá kabelka je krásna, rovnako je super ten červený sveter. Ja som sa ešte v zime snažila nejaký podobný nájsť, ale žiadny mi nepadol v obchodoch do oka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rýžovou krupičku taky miluju. Teď testuju rýžovo-pohankovou a je to příjemná změna.

      Vymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig