pátek 8. listopadu 2013

Das Müsli čokovišeň



Dostala jsem znovu možnost otestovat Das Müsli, a to konkrétně novou příchuť čokovišeň. První dvě příchutě mě nezklamaly, a tak jsem se opravdu moc těšila. Bohužel jsem asi neměla, jelikož tentokrát se konalo velké zklamání. Nevím, zda-li je to tím, že jsem rozmlsaná lidlovským müsli Master Crumble, ale ikdyby, tak poměr ceny a kvality je pak bohužel o to žalostnější. 


Především mě zklamalo, jak je müsli chudé na ingredience. Po otevření sáčku na mě vykoukly vločky, vločky, křupínky, vločky, křupínky, nějaké ty kousky čokolády a sem tam nějaká ta brusinka, za to po višni na první pohled ani památky. Po detailnějším prostudování obsahu jsem na ty záhadné malé potůrky narazila, ale celkově jsem čekala, že bude chuť višně spolu s čokoládou dominovat. Převažuje však chuť vloček, takže výsledný chuťový požitek je nijaký. Vločkám namočeným v mléce za studena bohužel nijak extra neholduji, proto si zakládám na tom, aby bylo müsli vždy pořádně pestré. Když jsem prozkoumala poměr cukru a kalorické hodnoty, dospěla jsem k názoru, že účelem zřejmě bylo obě tyto hodnoty snížit, ale ve výsledku tyto čísla rapidně ubraly müsli na chuti, což je obrovská škoda!


Abych jen nekritizovala, nemohu říct, že by mi müsli vyloženě nechutnalo. Ráda si ho k snídani do jogurtu přimíchám. Ale, že bych ho chodila do spíže po tají ujídat, tak to opravdu ne. Což může být na druhou stranu velkou výhodou.



Jsem moc zvědavá na názor ostaních blogerek. Ono přece jen sto lidí sto chutí. Třeba si tuto příchuť mnozí oblíbí. V mém případě však doporučení tentokrát nečekejte :( Klasická čokoládová verze vede na plné čáře!

...

Máte už někdo zkušenost s touto novou příchutí?

SHARE:

11 komentářů

  1. Tak to by pro mě, největšího milovníka a žrouta zapékaného müsli plného čokolády a ořechů nebylo to pravé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já, která opravdu nejsem vybíravá, jsem byla těžce zklamaná :-( O nic jsi nepřišla.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. ale teda asi jen vypadají,co? :D

      Vymazat
    2. Těžko říct. Zatím, kromě té mé, čtu samé pozitivní recenze :)

      Vymazat
  3. Mě naopak tato příchuť velmi zaujala. :))
    Nicméně sto lidí, sto chutí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi už jsem moc rozmlsaná :-D Samozřejmě souhlasím :-)

      Vymazat
  4. hmm, vypadá to lákavě :) škoda, že je tak drahé :D

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerá to chutne :) máš krásny blog :) s nadšením followujem :)
    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Upřímně to vypadá hrozně :/ Vždyť si můžu koupit zvlášť vločky, zvlášť jakýkoli sušený ovoce atd. a můžu si namíchat přesně to, co chci. V čem je tohle teda lepší?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit. Jak už jsem psala, mix mě nijak nenadchnul.

      Vymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig