pátek 14. října 2016

3 Favorite Youtubers | Tips | Lifestyle & Fitness Content


Určitě nejsem jediná, která si oblíbila sledování youtube (fitness) kanálů. Musím říct, že pár měsíců zpátky jsem byla schopna koukat denně i dvě hodiny aneb, ať žije prokrastinace. Teď už se dívám jen, když jsem doma a mám čas se v klidu najíst, protože taková rýžová kaše a v pozadí youtube je můj oblíbený ranní rituál. Bohužel mi ale není dopřáván denně aka #workoholik, a tak už sleduju vlogery o to méně. To se odrazilo i na tom, že jsem kvantitu vyměnila za kvalitu. V poslední době jsem si oblíbila pár nových (možná ne tak známých) lifestylových (fitness) kanálů, a napadlo mě, že bych vám je mohla ukázat jako takové tipy, koho sledovat. Pokud teda mou zálibu sdílíte...

Janni Delér & Jon Olsson



Začnu kanálem nebo spíš kanály, které jsou vyloženě lifestylové, než-li fitness, ale i fitness obsah se na nich čas od času objeví. Jeden z momentálně mých nejoblíbenějších youtube kanálů je od Janni Delér, a zároveň kanál jejího přítele Jona Olssona. Janni je blogerka, kterou už jsem na svém blogu ne jednou zmiňovala. Miluju její životní styl a hlavně její pozitivní energii, kterou svým sledovatelům skrze své články a videa předává. Janni s Jonem hodně cestují, a jelikož Jon se rozhodl nahrávat vlogy denně, je vždy na co se dívat. Miluju jejich kvalitně zpracovaná videa. Kolikrát nevím, zda-li víc hltám to zpracování záběrů nebo ten samotný obsah. Rozhodně obojí!

Whitney Simmons


Dalším, tentokrát už fitness, youtuberem je Whitney Simmson, kterou jsem začala sledovat teprve před měsícem, ale naprosto si ji zamilovala! Je neskutečně vtipná a krásná. Její videa nejsou příliš dlouhá, naopak jsou velice dynamická a slupnete je jako malinu. Whitney se snaží předávat svým sledovatelům své vědomosti, tipy, tréninky... jednoduše nedělá videa "o ničem". Třeba takovou Nikki Blacketter a další známé youtubery jsem přestala sledovat, jelikož mi příjde, že ty videa už nemají přidanou hodnotu. Točí, aby točili... Ale na druhou stranu jim to nemůžu mít za zlé. Sama bych nevěděla, jak neustále videa inovovat, takže pomlčím... 

Sarahs Day


No a do třetice bych vám ráda představila Sarahs Day, kterou sleduji už dlouho. Sarah jednu dobu moc nenatáčela. Procházela rozchodem a jak sama řekla, hledala sama sebe, čili na youtubu měla menší pauzu. Teď ale opět zuřivě natáčí a mě její videa baví víc než kdy dřív! Líbí se mi její postoj ke stravování. Určitě se mrkněte na tohle video, kde vysvětluje, čím vším si prošla. Myslím, že nebudu jediná, kdo se v tom sám uvidí.

Další článek Vloggers Tips ZDE.

...

Tak doufám, že jsem vám předala nějaké tipy a třeba si tyto youtubery taky zamilujete. Ono někdy je fajn od těch dennodenních starostí vypnout a koukat jen tak na videa. Někomu to může připadat jako ztráta času. Já to vnímám jako pasivní relax.

A teď bych ráda od vás nějaké tipy! :)

SHARE:

1 komentář

  1. Ja davam prednost vlastnimu treninkovymu planu a osvedcenym trenerum, Jillian, Shaunovi, Bobovi... Ale pro zpestreni, proc ne. :)

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig