pondělí 13. června 2016

Raw Vegan Bars | Bombus Natural Energy | Review


Je to tam!!! Je ze mě diplomovaný specialista. Všem moc děkuji za podporu, které se mi v posledních dnech dostalo. Moc si toho vážím. A jak jinak vám poděkovat než sepsat článek. Koho nezaujme recenze, ten se může těšit ke konci týdne na mou "moving story". Budu se opět snažit na blogu nastolit nějakou tu pravidelnost, abych si udržela vaši přízeň.

Ve čtvrtek, den po mých narozeninách, mi dorazila domů plná krabice štěstí raw tyčinek od Bombus Natural Energy. Řeknu vám, bylo to opravdu jako na zavolanou, jelikož stresy ze státnic se stupňovaly, za to má chuť k jídlu klesala. Jedinou věc, kterou jsem po ránu zvládla s chutí sníst, byla právě raw tyčinka. A taky dopoledne na svačinu, a odpoledne, a.... No asi vám nemusím říkat, že testování jsem vzala víc než poctivě, a tak vám mohu už nyní shrnout můj názor na týden na raw stravě
A která tyčinka mě teda nejvíce nadchla, a která naopak příliš nezabodovala?


K testování jsem obdržela všechny příchutě hned z několika kategorií.

Než ale přejdeme na "ochutnávání", pro ty z vás, kteří o těchto tyčinkách ještě neslyšeli, mám pár slov na úvod. Jedná se o zdravé energetické tyčinky značky Bombus Natural Energy, které jsou #raw #vegan #glutenfree #noaddedsugar a tak dále... prostě to nejzdravější, co snad může být.

Já osobně jsem raw tyčinky nikdy nevyhledávala. Spíš jsem si je kupovala v souvislosti s nějakými výjimečnými příležitostmi - třeba návštěvě Prahy nebo Brna. Že by nějaký rituál? Každopádně dohromady jsem vyzkoušela asi tři, takže nebylo nic moc, co hodnotit. O to víc jsem teď byla zvědavá, zda-li mě nějaká příchuť nadchne natolik, že si pro tyčinku poběžím ihned do obchodu.

Zhodnocení

Bombus natural energy nabízí hned čtyři varianty svých tyčinek: raw energy, raw protein, slim snack a kids energy (na ty už jsem přece jen velká, takže ty jsem oželela).

Jako první jsem se vrhla na testování nejpočetnější skupinky - raw energy. Budu stručná. Chutnaly mi naprosto všechny. Nedokázala jsem dát jediné tyčince jednu hvězdu, a tedy ani nedokážu říct, která mi chutnala nejméně. Dokonce i meruňka, kterou jsem už předem odsuzovala, mě mile potěšila.  Za to vám ale mohu jednoznačně říci, která to u mě vyhrála na plné čáře, a to i ve srovnání s ostatními kategoriemi - maracuja & coconut! Nejnejnejlepší!

U kategorie raw protein jsem byla ale víceméně zklamaná. Banánová byla opravdu dobrá, ale pokud je srovnám se všemi tyčinkami, co byly v krabici, tak žádnou z těchto tří už bych si znovu nedala.

Všechny tyčinky jsou už na pohled čerstvé a plné samých zdravých dobrot!


Poslední testovanou kategorií byly slim tyčinky. Banánová byla skvělá - cítěla jsem v ní opravdovou chuť banánu, ne takové to klasické přidané aroma, na které jsme zvyklí. Kakaová byla takový dobrý průměr a švěstková také nebyla špatná, ale na mě byla až příliš kyselá/trpká... Pokud ale milujete sušené švestky, tak budete v nebi. V těchto tyčinkách si opravdu pěkně zakřupete, protože je v nich spooousta chia semínek!

Shrnutí

Shrnuto podtrženo - tyčinky byly všechny výborné a žádná neletěla do koše. Všechny jsem spořádala do posledního kousnutí a Mrs. růžová se jistě brzy objeví v mém nákupním košíku.

...

A kterou ze zmíněných tyčinek máte nejradši vy? Ochutnali už jste všechny druhy?
Už na sociálních sítích jsem se ptala, která je vaše nejoblíbenější a ty názory se neskutečně lišily, takže berte i můj názor jako zcela subjektivní a nejlépe sami postupně všechny vyzkoušejte.

SHARE:

8 komentářů

  1. Jojo, bombus tyčinky :)
    na ty už dlouho nedám dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mám moc ráda ty maracujové, ale nejvíc kupuju proteinovou s banánem.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ty raw tyčinky jsou fajn, mám moc ráda kakao a kakaové boby, ta je za mě asi top :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ochutnala jsem už všechny a nejvíc je miluji ♥ Nejdříve jsem měla nejraději maracuja & kokos a kokos & kakao, pak jsem měla období jablko & skořice a momentálně ujíždím na proteinové arašídové ♥

    OdpovědětVymazat
  5. u me je favorit coconut & cocoa! Tyhle tycky jsou u me spis nouzovka, kdyz nemam jidlo s sebou:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluju Veru :) a zároveň lehce závidím takové chutné testování :D u mě rozhodně vede ta kakaová, protože prostě kakao cpu všude :Da potom kešuuuu, kdo by nechtěl všude kešu? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Taky nosím v kabelce proteinové tyčinky když není přes den čas na jídlo. Vyzkoušela jsem všechny a nejvíc vede banánová :-)

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig