pondělí 15. června 2015

Waiting for my orders


Možná někteří zaznamenali, že jsem měla minulý týden narozeniny. Bohužel den na to mě čekala poslední zkouška, a tak jsem oslavy odložila a raději se věnovala učení. Přece jen představa, že budu slavit o den později, ale za to nejen narozeniny i úspěšné zakončení druháku, byla lákavější. Sen se stal skutečností a nebyly by to ty pravé narozeniny ani ukončené zkouškové bez hmotných darů a odměn. 
Hoping for receiving her butt, too! 
To, že nemám v čem běžně chodit do společnosti, raději pomlčím. Opět se mi rozzářily oči, že si pořídím pár nezbytných věcí do fitka. A když ne přímo na cvičení, tak alespoň na cestu. V pátek Nikki Blackketter na svých sociálních sítích upozornila na znovunaskladnění těchto krásných legín značky Gymshark. Toužila jsem po nich už od chvíle, kdy se na stránkách objevily. Bohužel byly neustále beznadějně vyprodány, proto jsem tentokrát neváhala ani chvíli a jedny si odklikla. Bohužel si nejsem jistá velikostí, a tak se budu modlit, ať mi padnou a neputují k někomu jinému. Zvolila jsem velikost větší (věci na cvičení musí být primárně pohodlné), tak budu výjimečně doufat v to, že mám na ně dostatečně velký zadek (:-D). 

Dalším nezbytným přírůstkem do šatníku je tohle Nike Pro tričko. Asi před měsícem jsem si ho koupila v černé a nosím ho od té doby denně. Jak do práce (na Power Plate), tak na cvičení. Je neskutečně pohodlné a jednoduše se v něm cvičí úplně samo. Nejen z ryzé lásky, ale i v rámci šetření materiálu (pračka mu dává docela zabrat) jsem si tak musela pořídit ještě jedno. Kombinace světle růžové a šedé mi příjde krásná a ta sleva, no neber to, že. 
Ale přece nebudu objednávat z eshopu jen jedno tričko, to by se mi to s tím poštovným hezky prodražilo, tak jsem tak koukala a narazila na tuhle krásnou tašku. (Odkaz nedávám, jelikož jsem koupila poslední kus.) Na Nike Legend tašky jsem koukala už dlouho. Řekla bych, že se jedná o nejpovedenější model, jak svým vzhledem, tak i praktičností. A tahle kombinace vzoru a barvy byla láska na první pohled. Vlastně jsem si uvědomila, že ji hrozně potřebuju! Jak jinak. Vláčím do fitka velkou tašku, která je kolikrát poloprázdná a do práce bude tahle jako dělaná. Hlavní je si to zdůvodnit.
Obsessed with Nikki? Maybe...
Tak to by bylo vše k tomu, jak jsem si vyčistila během pár hodin účet. O víkendu jedu za FitVerunkou do Prahy (snad budou fotky a i nějaké to video) a mám v plánu si ve Sportisimu koupit i tuto Nike ledvinku. U nás už je v černé vyprodaná. A nemusím mít všechno v růžové, no ne? 

...

A co vy? Koukáte už po slevách nebo statečně odoláváte?
SHARE:

7 komentářů

  1. Ty leginy jsou krasny:) ja mam na ceste maskacovy Nebbia, tak taky vyhlizim postaka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta taška je skvělá! taky by se mi taková líbila!

    OdpovědětVymazat
  3. Proč je nakupování sportovního vybavení většinou o tolik snazší než nákup normálního oblečení? :D A proč je to taková závislost :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem dneska udělala ,,přednarozeninovu" objednávku od Myprotein (nechala jsem se inspirovat tvým minulým článkem) a pak se chystám po přijímačkách do Fashion Outlet areny na oblečení :)
    P.S. To tričko já mám modré :D

    OdpovědětVymazat
  5. jé, ta ledvinka je super, třeba jenom na klíče od domu při běhání, jak je možný, že něco takovýho vidím prvně? ačkoliv asi je to dobře, jinak by už byla doma :D v nakupování bohužel tíhnu k stylu "odolám všemu, jen ne pokušení"...:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mohla by si potom prosím urobiť aspoň malú recenziu na legíny? Rada by som si ich objednala tiež, len neviem ako s veľkosťou a či sú materiálovo dosť "hrubé" aby nepresvitali. Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig