středa 13. května 2015

Prereview: Bio cocoa beans in coconut sugar


Už pro vás pomalu sepisuji další recenzi, tentokrát na produkty značky Iswari, které jsem si vážně neskutečně zamilovala. Vystihují přesně mou lásku ke zdravému životnímu stylu. Takže pokud také milujete objevování nových extra zdravých potravin, ať už ve zdravých výživách nebo na e-shopech, pak se máte na co těšit.

Dnes bych vám ráda v krátkosti představila Bio Kakaové boby v kokosovém cukru. Původně jsem chtěla všechny produkty shrnout do jedné recenze, ale budu upřímná. Tahle dobrota se zítřka nedožije (:-D). Už včera měla na mále. Denně ze sáčku po večerech uzobávám a ono prostě NEJDE PŘESTAT! Ostatně na to upozorňují i na obale: ,,Pozor, produkt způsobuje těžkou chuťovou závislost!" No...takže rychle fotím než je všechny sežeru.

Budu citovat výrobcův popisek na obalu, jelikož přesně vystihuje to, co produkt splňuje, a to je: ,,Drcené kakaové boby obalené v kokosovém cukru jsou výjimečnou lahůdkou, která kombinuje jemnou hořkost kakaa nejkvalitnější odrůdy Criollo s karamelovou sladkostí kokosového cukru, jenž je získáván z květů kokosových palem." 


Kakao je jednou z nejvýživnějších plodin na světě díky obsahu minerálů, enzymů a antioxidační kapacitě (a to jsme chtěli slyšet, a teď rychle do obchodu pro tabulku Milky). Kokosový cukr je nerafinované sladidlo s velmi nízkým glykemickým indexem (35). Takže v kombinaci těchto dvou přísad jde vlastně o zdravou dobrotu, kterou si můžeme dát naprosto bez výčitek. Zcela logický závěr (:-D).

Pokud milujete čokoládu a kokos, pak vás tento výrobek vážně nadchne. Jsem na čokoládě zcela závislá, ale těmhle bobům teď dávám před samotnou čokoládou přednost (a vážně to není z důvodu nějaké štíhlé linie :-D). Boby jsou ve spojení s kokosem tak příjemně sladké, ani nevím, jak bych tu chuť popsala. To prostě musíte sami vyzkoušet!

K sehnání ZDE.

...

O dalších výrobcích značky Iswari se dočtete již o víkendu :) 
Máte s touto značkou nějaké vlastní zkušenosti? 
SHARE:

3 komentáře

  1. Tak to chci! Na drcených kakaových bobech ted ujíždím a tohlem usí být úplná bomba! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja s touto značkou zatiaľ žiadne skúsenosti nemám ale plánujem si kupiť v blízkej dobe Raw kaše od tejto značky ktoré ma neskutočne lákajú a v tomto prípade by sa dalo povedať aj o tom že obal predáva, lebo výrobky majú fakt pekné a zaujímavé balenie :) A navyše na tie kaše som počula len samé chvály, takže sa sama teším ked nejakú ochutnám, len mám problém si vybrať spomedzi príchutí, pretože kvoli cene si nemožem (bohužiaľ :D) zobrať všetky :) Tak sa teším aj na zvyšné recenzie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím Luci, balení dělá hrozně moc. Tak pak dej vědět, jaké ty kaše byly. Na to jsem vážně zvědavá.

      Vymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig