středa 8. května 2013

Das Müsli Chocolate & Mixit

Moje domácí celní správa.
Po třech letech účastnění se všech různých giveaways se na mě konečně usmálo štěstí a výhrála jsem, a to u fitnessgirl pár vzorků na Das Müsli. Co vám budu povídat. Je to opravdu dobrota. Dnes jsem byla přistižena se lžičkou v ruce s tím, že ho POUZE ochutnám. Byla jsem opravdu naivní, jelikož je musli s příchutí čokolády. Stačilo mi pouhých 10 vteřin, abych zfutrovala půl pytlíku. Tak dobré musli jsem snad ještě nikdy neměla. (A to jsem si myslela, že mi nepečené musli nemůže zachutnat. Omyl!) Takže VŠEM DOPORUČUJI!


Das Musli v akci
Přiznávám, že fotka nevypadá úplně vábně, ale věřte mi, byla to mňamka! Jedná se o Banánové palačinky, které jsem si dnes dala k snídani. Příprava je naprosto jednoduchá a rychlá (jako vše, do čeho se pustím :-D). V misce rozmačkáte 1 banán, přidáte 2 vejce, 2 lžíce jogurtu, trochu mléka a zahustíte kokosem a ovesnými vločkami. Pak už jen smažíte na kousku másla a podávate např. s bílým jogurtem, datlovým sirupem a musli. Mi se trošku rozpadly, ale za to může pouze má nešikovnost. Každopádně na chuti to neubere :)

A abych toho musli doma neměla málo, dnes mi dorazil i můj první Mixit. Kdo zná, určitě se diví a říká si: "Až teď?" V tom případě ho musím ujistit: "Ano, byla jsem hloupá a vůbec nevím, na co jsem čekala!" A kdo nezná, tak mohu pouze dodat: "Hanba ti!" :-D
Trochu infantilní název, ale mi se líbí :D
Složení
Ovesná klasika Dr. Birchera
Goji
Maliny (lyofilizované)
Mandle plátky
Brusinky v karobu (miluji vše v karobu!)
Amarantové perličky bio
Sojové vločky bio
Lněná semena
Sezam
Vláknina

Nemám moc ráda sušené ovoce, proto jsem zvolila pouze maliny a brusinky v karobu. Příště zvolím více ořechů, ale jinak jsem s výběrem víc než spokojená. Ingredience jsou opravdu čerstvé a kvalitní a za to obrovské množství (a překrásný opravdu obří tubus) je i cena přijatelná.

Cena:  160Kč (za 700g) - držela jsem se střídma, příště se víc rozšoupnu

Jelikož se snažím shodit nějaké to kilo, snažila jsem se přibližně zachovat optimální poměr živin bílkoviny:tuky:sacharidy - 20:20:60.


Využila jsem i nabídky dárkových poukazů a zakoupila jeden mé nejlepší kamarádce. Obě se teď navzájem v cestě za svou vysněnou postavou motivujeme, proto mi tento dárek přišel víc než vhodný. Snad ji potěším. Tak držte palce! :)

...

A jaká jsou vaše oblíbená jídla? A už jste vyzkoušeli mixit? Jsou nějaké ingredience v mixitu, které vás oslovily a rádi byste mi je doporučili? 


SHARE:

6 komentářů

  1. Taky si říkám, že příště už se musím rozšoupnout, přece jen když už si objednávám takovou mnamku tak ať to stojí za to:D další objednávku vidím na něco s šokoláádkou:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :-D Zaujaly mě drcené kakaové boby a čokoládové hobliny. Příště už určitě neodolám!

      Vymazat
  2. To jsou dobroty! Jsem ráda, že ti das Müsli chutná. Já ho měla na snídani včera, tak jsem si taky pochutnala! A mixit vypadá bezvadně. Taky mám chuť si zase nějaký namixovat. Ale asi až dojím zásoby müsli, co mám ještě doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Musli se teď stalo mou závislostí, jen musím být opatrná s jeho množstvím :D:)

      Vymazat
  3. Ten gyros salát bych si s chutí dala! :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl výborný. Chodím na něj pravidelně, jelikož je za skvělou cenu 55Kč, což je pro studentku víc než přijatelné :-D

      Vymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig